Blogia
RustypetaS

Orgasmus!!

Orgasmus!! En aquest tema podrem compartir les experiències orgàsmiques de l'amic Bernat que es troba a Bergen (Norway)!!De moment sembla que abunden les noies rosses,altes,primes i pechugones, un escàndol per la vista d'un latinlover Barceloní!! La foto és totalment idiota i no té res a veure amb res, xo és la única que tinc menor de 20kb i em feia il·lusió posar-la!! Xavi.

8 comentarios

depi -

BIRNAAAAALS!!!!! Que passa captain? corre la veu per barna que tas tirat més de 200 churris... molts records newman!

senor burns -

5a i ultima part:
Amb la resta de gent d+erasmus, va molt be!! Hi ha penya de tot arreu i, estimats amics, us he de confessar que comenso a odiar als USA. Hi ha un tio dels USA que es forsa capullo en plan yankee...aggg kina rabia!!! Ah! I tambe odio canada!! Esta be aixo de odiar tot un pais sencer pq coneguis algu k no et caigui be....us ho recomanu....

Be, fins aqui la primera introduccio al pais de les vikingues i el salmo!

LAKS = salmo (per si voleu lligar a barcelona)
TAG = gracies
McDonalds= McDonalds

Mandolinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aquest any, tambe!!!!!

Us estima, un amic en la llunyania....

PD: Intentaria penjar fotos, pero encara no se com funciona aksta web i pel que he vist han de pesar menys de 20k aixi k de moment ho tinc fotut....

Una abrassada a tots els amics de barcelona!!!

PD2: Tot i estar a noruega, aqui un reporter seguira treballant per la radio!!

BERNI (Captian burns)

FI TOTAL DE LES 5 PARTS

senor burns -

PART 3:
De fet, no paguem ni la carn ni el peix, ni les llaunes de tomaquet, ni les conserves, ni les xocolatines....de fet, nomes pago ous, llet, i cerveses...UNA perfecta dieta dun estudiant derasmus!!! Tot i aixo, comprant merdetes daquestes la compra surt a unes 600 korones, k no es moco de pavo!

Molt, be! Ara que ja us he introduit en el mon dels preus de les coses de noruega, anem al tema interessant: QUE PASSA AMB LES DONES?!! Perque us ho pogueu imaginar, es com estar al razzmatazz, quan hi ha un grup de suekes, que te les quedes mirant en plan com el jose luis lopez vazquez a les pelis dels 60`...doncs aqui es malaltis....La bellesa ens envolta i no podem deixar d+observar-la....Rosses, altes, primes, pero amb uns pits exhuiberants...uls blaus....verds....increible, no pots deixar de mirarles. a mes, hi ha un problema afegit: A la nit, quan els escandinaus beuen birres es transformen.
Fi part 3

senor burns -

PART 4
Passa alguna cosa similar com amb el jekyll i el Hyde. Tothom parla, son super oberts....buenu els tius son molt guarros, nose...tenen la pinta de ser molt guarros i molt hooligans...En canvi, les dones son molt tendres....Vull dir que a les discoteques si ets latino com es el meu cas,(mai creuria que estaria content de tenir aquest desafortunat adjectiu) ets la ostia i les ties estan super obertes. Jo ja mhe llevat bastants dies amb emails i telefons de noies escrits al bras, pero quan intento contactar amb elles es com si shaguessin transformat i es converteixen en una especie de rancies de la ostia!!!
Fi part 4

senor burns -

PART 2:
Degut a aquests desafortunats incidents amb el canvi de moneda, m+he adonat que Espanya es un pais molt pobre. Som subdesenvolupats. I que fan els subdesenvolupats quan van a un altre pais i no poden pagar les coses? ROBAR....Si, estimats amics....aqui un servidor que mai ha robat res a barcelona, sesta convertint en un cleptoman. En un immigrant, com els del raval...(aixo es broma, va pel felip i el xavi) Per comensar, a les discoteques, com que fot una rasca de la ostia, vaig amb polar i anorack. fet que m+ajuda a amagar ampolles de cervesa per tot el meu cos (ja que les ampolles al super son mes barates, 10korones cada una, si ho dividiu per 8 sabreu kuants euros son). Aixi que ara, bec cervesa calenta, damagat a dins les discoteques. ah! Per cert! A NORUEGA ESTA PROHIBIT FUMAR EN UN LOCAL TANCAT!!!! jajajajajajajajaes la polla!!!! Veus a la penya fumant a fora, pelantse de fred i a dins ningu pot fumar!! Aixo va de puta mare pq despres de festa, la roba no fot pudor a tabac! Crec que shauria dimplantar (perdo als fumadors)...

Tornat al tema de la cleptomania...Es necessari menjar carn...pero com tot, la carn es molt cara...aixi que amb el meu amic de barcelona, anem al super amb cartera i quan ningu ens veu pillem uns filets de bou...que no estan malament, pro pel preu que tenen aqui es 5 stars GL!!!
Fi PArt 2

senor burns -

Estimats amics...despres de mes d+un mes per les terres dels drakkars...puc comensar a reflexionar sobre la meva presencia en aquest pais.

Primer de tot, magradaria disculpar-me per les possibles faltes dortografia que hi pugui haver en el segûent text, pero els teclats nordics desconeixen moltes de les nostres lletres, com es el cas de la c trencada.

Ja dormo amb edredon. De fet, dormo amb edredon des de finals d+agost. Una sensacio insuperable.

Que us puc explicar daqui dalt? No se si comensar a parlar primer de les dones o de les cerveses?

bah! Comensare a parlar de les cerveses, que si mes no, saps que mai no tabandonen.

La cervesa, en aquest cony de pais de fred val una BARBARITAT. Es a dir, tu pots estar en una disco-club flipant amb el nivell racial de les dones i et ve de gust fotret un cubata. Doncs be, no pots pel desorbitat preu i pq a mes, el cubata es una merdeta de got amb un limit de licor. El tenen MARCAT!!!! LLavors optes per la opcio B: cervesa. aksta ja esta millor pq et posen uns gots de 0,4 litres, pero pagues 70 korones. Per ser diferents passen de leuro! 70 korones ekival a uns 5 euros aprox...O sigui k la nit val pasta.
Fi PART 1

Anónimo -

Javier -

Viviendo cerca del polo lo que uno tiene es mucho frío. Supongo que es precisamente por eso por lo que la naturaleza a dotado a las mujeres de esas tierras con mil gracias capaces de calentar incluso al hombre más gélido, tanto más a un latin lover calentorro como el señor Triadó.
Espero leer en estas páginas noticias frescas desde Escandinavia y envío un saludo a mi amigo Berni el Vikingo.